
Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν με Πούτιν υπό την σκιά του Τραμπ
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, οι δύο ηγέτες συζήτησαν μια σειρά διμερών θεμάτων, δήλωσε πηγή της τουρκικής προεδρίας σε ομάδα δημοσιογράφων
Τηλεφωνική συνομιλία με τον ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, είχε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στον απόηχο του διπλασιασμού των δασμών στις τουρκικές εισαγωγές αλουμινίου και χάλυβα.
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, οι δύο ηγέτες συζήτησαν μια σειρά διμερών θεμάτων, δήλωσε πηγή της τουρκικής προεδρίας σε ομάδα δημοσιογράφων.
«Κατά την διάρκεια της συνομιλίας τους οι δύο ηγέτες επεσήμαναν την θετική πορεία της ενίσχυσης των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας, ενώ εξέφρασαν την ικανοποίηση τους όσον αφορά τη συνεργασία των δύο χωρών στον στρατιωτικό και ενεργειακό τομέα. Οι πρόεδροι συζήτησαν για τα τελευταία γεγονότα στην Συρία και τις ειρηνικές διαπραγματεύσεις της Αστανά» δήλωσε η πηγή, την οποία επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο TASS.
- Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΛ Novibet ο Παντελίδης
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Εξάρχου (AKTOR): O Κάθετος Διάδρομος λύση για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης
- Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο καβγά μεταξύ δύο 19χρονων κοριτσιών στην Αγ. Βαρβάρα
- Βερολίνο: Έλουσαν με ντοματοχυμό τον Ρεζά Παχλαβί – Αφιλόξενο το Βερολίνο για τον γιο του σάχη του Ιράν
- Δεν είμαι υποχρεωμένος να σε βρω: Το τέλος της διαρκούς διαθεσιμότητας που μας έχει εξαντλήσει
- Στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με μυθική ανατροπή η Μαρία Πρεβολαράκη


