Θεσσαλονίκη: Δύο θανατηφόρα δυστυχήματα στη Χαλκιδική
Τα ξημερώματα
Δύο θανατηφόρα δυστυχήματα σημειώθηκαν τα ξημερώματα στη Χαλκιδική.
Συγκεκριμένα στο δρόμο Μουδανίων – Σιθωνίας, κοντά στη Γερακινή, ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 28χρονος βγήκε από το δρόμο και προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση κολώνας φωτισμού με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 27χρονη συνεπιβάτιδα στο ίδιο αυτοκίνητο.
Εξάλλου στον ίδιο δρόμο, κοντά στη Νικήτη, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα ο οδηγός του ενός, ένας άνδρας ηλικίας 51 ετών, να τραυματιστεί σοβαρά.
Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν ένας 23χρονος και μια συνομήλική του, οι οποίοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πολυγύρου.
- Προβλήματα από τον χιονιά στην ορεινή Αιτωλοακαρνανία – Απεγκλωβίστηκε λεωφορείο με μαθητές κοντά στο Λαμπίρι
- Europa League: Η Μπολόνια προκρίθηκε στα προημιτελικά από τον ιταλικό «εμφύλιο» (4-3 στην παράταση)
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Γιορτή σήμερα 20 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άπαιχτος με την μπάλα στο «πέντε»
- Με Πόρτο η Νότιγχαμ Φόρεστ στα προημιτελικά του Europa League – Τα ζευγάρια


