Στην Καλαμπάκα η κηδεία του σεφ Κοκκινίδη
Ο σεφ πέθανε μαζί με τη γυναίκα του, τα δυο τους παιδιά και τη μητέρα του στη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στο Μάτι
Σε στενό οικογενειακό κύκλο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη η κηδεία της οικογένειας του σεφ Παναγιώτη Κοκκινίδη ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στο Μάτι.
Ο Πάνος Κοκκινίδης εγκλωβίστηκε και έχασε τη ζωή του στο οικόπεδο μαζί με τη γυναίκα του Άννυ, τα δύο ανήλικα παιδιά του, την μητέρα του αλλά και άλλους 22 ανθρώπους.
Άφησε την τελευταία του πνοή προσπαθώντας να ξεφύγει από τις φλόγες και ενημερώνοντας τις πρώτες ώρες τους διαδικτυακούς του φίλους με βίντεο και αναρτήσεις για την εξέλιξη της πύρινης λαίλαπας.
Η οικογένεια ανέφερε ότι δεν θέλει στην κηδεία στην Καλαμπάκα την παρουσία των ΜΜΕ.
«Την Τετάρτη, 1η Αυγούστου 2018 και ώρα 12 μ, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καλαμπάκας, θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία των Παναγιώτη Κοκκινίδη, Κασσιανής (Άννυ) Σπανού, Γεωργίου και Δημήτρη Κοκκινίδη και Πιπίνας Κοκκινίδη. Επιθυμία των συγγενών της οικογένειας την οποία και απευθύνουν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι να απέχουν αυτά από οιαδήποτε κάλυψη της τελετής, σεβόμενα το πένθος τους», τονίστηκε χαρακτηριστικά.
Η επίσημη σελίδα «Λέσχη αρχιμαγείρων Ελλάδος» στο facebook αναφέρει:
- Τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα μετακινήθηκαν μακριά από την Υεμένη και το Ιράν
- Ολυμπιακός – ΑΟ Θήρας 3-2: Πήραν το τάι μπρέικ και τη νίκη οι Ερυθρόλευκες
- Καιρός: Βροχές, καταιγίδες, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας τη νέα εβδομάδα
- Άνοιξε μια νέα εποχή ενεργειακής ανασφάλειας για τον κόσμο
- Σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας του ΠΑΟΚ στα play offs μετά την επίθεση στα δημοσιογραφικά- Οι τρεις εκθέσεις και ο βαρύς πέλεκυς
- 82 χρόνια Ελλάδας στα Όσκαρ: Οι «ζωντανοί ή νεκροί» της Παξινού, η απαξίωση του Χατζιδάκι, η υπεροχή του Λάνθιμου


