Πατούλης : Αποκλειστικά υπεύθυνη η Περιφέρεια για την πλημμύρα στο Μαρούσι
«Η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο, αυτό των κ.κ. Δούρου και Καραμέρου»
«Αποκλειστικά υπεύθυνη» θεωρεί την Περιφέρεια Αττικής, για τη σημερινή πλημμύρα στο Μαρούσι, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.
Ο κύριος Πατούλης σε γραπτή του δήλωση, στρέφει το δάχτυλο προς την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, και τον Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργο Καραμέρο, αποδίδοντας τους τις ευθύνες για τις υλικές ζημιές.
«Για τις υλικές ζημιές που έχουν προκληθεί, η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο, αυτό των κ.κ. Δούρου και Καραμέρου» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, εδώ και μήνες βρίσκονται στα συρτάρια της Περιφέρειας οι μελέτες που κατέθεσε ο Δήμος Αμαρουσίου για τη χρηματοδότηση του έργου της διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς.
«Διαρκώς η Περιφέρεια καθυστερεί την έγκρισή τους, ενώ ζητά και πρόσθετες μελέτες που δεν είναι υποχρέωση του Δήμου να τις καταθέσει» καταγγέλλει ο κύριος Πατούλης καλώντας τη Διοίκηση της Περιφέρειας να χρηματοδοτήσει «επιτέλους το έργο για να μη ζήσουμε στο Μαρούσι ημέρες Μάνδρας και πριν θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές».
- Γύθειο: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 60χρονου ψαρά – Βρέθηκε η βάρκα του σε ακτή με βράχια
- Σάκκαρη – Σονμέζ 2-0: Πέρασε εύκολα στον δεύτερο γύρο του Qatar Open (vid)
- Ελευσίνα: Σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα της προσπαθώντας να παρκάρει το ΙΧ – Πώς συνέβη το δυστύχημα
- Σαρκαστικό σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για τον Λαζαρίδη – «Σας ευχαριστούμε για το ‘ιδιοφυές’ tweet»
- Το δικαίωμα στη σιωπή επικαλέστηκε η Μάξγουελ για την υπόθεση Επσταϊν – Δεν απάντησε σε καμία ερώτηση
- Γιώργος Μάρκου: «Έφυγε» από τη ζωή ο διευθυντής του MAD


