Αγωνιώδης αναζήτηση για την Χρύσα Σπηλιώτη
Τα δύο αυτοκίνητα της οικογένειας βρέθηκαν καμένα
Δύσκολες ώρες για την οικογένεια της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη και του συζύγου της Δημήτρη Τουρναβίτη.
Το ζευγάρι είναι ανάμεσα στους αγνοούμενους με τους οικείους τους να κάνουν έκκληση για κάθε πληροφορία.
Το μεσημέρι της Πέμπτης ένα από τα δύο σκυλιά της οικογένειας βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένο στην παραλία στην οποία κατέφυγαν 26 άνθρωποι για να σωθούν αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.
Τα δύο αυτοκίνητα της οικογένειας εντοπίστηκαν απανθρακωμένα στο οικόπεδο που μετατράπηκε σε νεκροταφείο μαζί με τον ένα σκύλο.
Ο αδερφός του Δημήτρη Τουρναβίτη δήλωσε ότι έχει «πολύ μικρές ελπίδες να είναι εν ζωή. Δεν ξέρω αν μπόρεσαν και κολύμπησαν». Ο ίδιος βούτηξε στη θάλασσα, μήπως μπορέσει να βρει κάποια ίχνη του ζευγαριού.
- Η Volkswagen στην κούρσα των ρομποταξί
- Αφγανιστάν: Αεροπορικές επιδρομές του Πακιστάν στην πρωτεύουσα Καμπούλ και άλλες περιοχές
- Στα αζήτητα η Armani – Πόσο κοντά είναι σε πώληση μετοχών;
- ΗΠΑ: Ο Μαδούρο ζητά την απόρριψη της ποινικής υπόθεσης εναντίον του
- Λουτσέσκου: « Είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια των παικτών στην Ευρώπη»
- Βραζιλία: Στους 55 ανήλθαν οι νεκροί από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις – 13 οι αγνοούμενοι


