Δίπλα στους πυρόπληκτους βρέθηκε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη
Η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO επισκέφθηκε το δημαρχείο Ραφήνας για να ενημερωθεί
Δίπλα στους πληγέντες από την πρωτοφανή εθνική τραγωδία βρέθηκε η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Η κ. Βαρδινογιάννη επισκέφθηκε σήμερα το δημαρχείο Ραφήνας, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για την κατάσταση αλλά και τις ανάγκες των πληγέντων. Συνομίλησε με τον δήμαρχο, Βαγγέλη Μπουρνούς, τοπικούς φορείς, αλλά και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού.
«Είμαι πραγματικά συγκλονισμένη από αυτήν την τραγωδία. Θέλω να ξέρετε πως είμαι δίπλα σας για να σας βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ» ανέφερε η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO.
Μαζί με την κ. Βαρδινογιάννη ήταν και ο εκπρόσωπος του «The Hellenic Initiative», Μιχάλης Πρίντζος. Ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του «The Hellenic Initiative», η κ. Βαρδινογιάννη είναι σε άμεση επαφή με την ελληνική ομογένεια σε ΗΠΑ και Αυστραλία, προκειμένου και οι Έλληνες του εξωτερικού να συνδράμουν την χώρα αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Αμέσως μετά, η κ. Βαρδινογιάννη επισκέφθηκε τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία». Αφού ενημερώθηκε από γιατρούς και νοσηλευτές για την κατάσταση της υγείας των παιδιών, επισκέφθηκε τους θαλάμους νοσηλείας και συνομίλησε με όλα τα παιδιά και τους γονείς τους, προσπαθώντας να τους δώσει ελπίδα και κουράγιο.
- «Αιμορραγούν» τα μουσεία στις ΗΠΑ: Περικοπές, φόβος και το μέλλον της συλλογικής μνήμης
- Η επιστήμη ξέρει τι κάνει τους άνδρες ελκυστικούς – Και δεν είναι αυτό που νομίζεις
- Δημόσιο: Πάνω από 16.500 θέσεις ανοίγουν το 2026 μέσω ΑΣΕΠ – Αλλαγές στον γραπτό διαγωνισμό
- Από χωρισμένοι, σχεδόν παντρεμένοι: Οι Τιμοτέ Σαλαμέ και Κάιλι Τζένερ μένουν μαζί εδώ κι έναν χρόνο
- To Conde Nast Traveller εκθειάζει τα ελληνικά νησιά – Ποια προτείνει για το 2026
- 10 αρχές καλής χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης στα φάρμακα



