
Γκερέρο : «Σημαντικά τα γκολ, θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει»
Ο Μιγκέλ Γκερέρο μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας έως τώρα, τα δικά του γκολ που τον βοηθάνε πολύ αλλά και την πίστη του πως η ομάδα θα είναι έτοιμοι στο πρώτο επίσημο ματς
Είναι ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην προετοιμασία έχοντας ήδη σημειώσει 6 γκολ σε 5 φιλικά με συνολικά λεπτά συμμετοχής λίγο πάνω από 190.
Ο Μιγκέλ Γκερέρο, περί ου ο λόγος, μίλησε στην κάμερα της Nova για την ατομική του επίδοση, τονίζοντας ότι είναι σημαντικά τα γκολ για έναν επιθετικό, όπως πιο σημαντική είναι η καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις.
Συνάμα αναφέρθηκε και στην πορεία της ομάδας θεωρώντας πως θα είναι πανέτοιμη για πρώτο επίσημο ματς στις 9 Αυγούστου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το νέο γκολ που σημείωσε:
«Εγώ συγκεντρώνομαι στην δουλειά μου, δουλεύω καθημερινά, κάνω την προπόνησή μου. Θέλω πάντα να μαθαίνω πράγματα από τον προπονητή, να αρχίσω να μαθαίνω τους μηχανισμούς που θέλει ο προπονητής, να βρω τα πατήματά μου μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα για τον επιθετικό είναι πάντα πολύ σημαντικό να βάζει γκολ, αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι η καθημερινή δουλειά στην προπόνηση».
Για την απόδοση του Ολυμπιακού στο φιλικό:
«Μάλλον δυσκολευτήκαμε να μπούμε στον ρυθμό του παιχνιδιού. Όντως είδαμε ότι η ομάδα βελτιωνόταν σιγά – σιγά στο παιχνίδι. Προς το τέλος αν είχαμε πέντε λεπτά παραπάνω μπορεί να είχαμε πετύχει κι άλλα γκολ και να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Αυτό που είδαμε ήταν μία θετική εικόνα στο τέλος του αγώνα».
Για το αν ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για το πρώτο επίσημο παιχνίδι:
«Βέβαια, γιατί βλέπω την ομάδα πώς δουλεύει καθημερινά, βλέπω τους συμπαίκτες μου πως δουλεύουν καθημερινά και εμείς θα είμαστε έτοιμοι στις 9 Αυγούστου, όταν θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».
- Δήμος Παλαιού Φαλήρου: «Κατεδάφιση αυθαίρετων κτισμάτων στο Ρέμα της Πικροδάφνης»
- ΠΑΕ ΟΦΗ: «Η άρνηση ορισμού ξένου διαιτητή στο VAR αποτελεί ένδειξη εχθρικής αντιμετώπισης προς την ομάδα και την Κρήτη»
- Δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν ότι το Ισραήλ επεκτείνει τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Γάζα
- Μήνυμα από τη Gen Z: Δεν ψάχνουν όλοι το νόημα της ζωής στη δουλειά, κάποιοι απλώς παλεύουν να επιβιώσουν
- Μπορεί μια νέα βιογραφική ταινία να ξεπλύνει τον Μάικλ Τζάκσον;
- Άνεργοι: Στα 861.241 άτομα οι εγγεγραμμένοι της ΔΥΠΑ


