
Αγία Μαρίνα : Έσβησε η πυρκαγιά στο εγκαταλελειμμένο νταμάρι των Χανίων
Έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής
Αίσιο τέλος είχε η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας σε νταμάρι στην Αγία Μαρίνα Χανίων όπου έχει μετατραπεί σε χωματερή.
Κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής ειδοποίησαν με απανωτά τηλεφωνήματα τις πυροσβεστικές αρχές καθώς τα εύφλεκτα υλικά δημιούργησαν μεγάλη εστία φωτιάς και καπνό που έπνιξε την ατμόσφαιρα.
Οι κλήσεις στην πυροσβεστική πλησίασαν τριψήφιο αριθμό, γύρω στις 100 ενώ προέρχονταν από διάφορες περιοχές των Χανίων, από Κολυμπάρι και Σταλό μέχρι και τον Βαρύπετρο.
Στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα και 6 πυροσβέστες και κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά στο χώρο της χωματερής.
- Ο ΟΦΗ φέρνει νέα δεδομένα στην Ευρώπη: Το σενάριο για 5/5 την επόμενη σεζόν
- Τουκαλάς: Ευχαριστίες για την εκλογή του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ
- Απολογείται για τον θάνατο του Παναγιωτάκη η Ειρήνη Μουρτζούκου
- Ο Γκράμσι και το «παλιό που πεθαίνει» την ώρα που «το νέο δεν μπορεί να γεννηθεί»
- Κοινωνικός Τουρισμός: Νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων
- Νέο διπλό για τους Σπερς με τρομερό Γουεμπανιάμα (114-93) – Γλίτωσαν την «σκούπα» οι Ρόκετς (115-96)




