
Οι ΗΠΑ εξετάζουν την πιθανότητα επιβολής νέων κυρώσεων στη Ρωσία
«Η Ρωσία είναι μια απειλητική κυβέρνηση που δεν συμμερίζεται τα συμφέροντά μας, ούτε τις αξίες μας» τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Πολ Ράιαν
Πρόθυμος να εξετάσει την πιθανότητα επιβολής επιπρόσθετων κυρώσεων στη Ρωσία δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Πολ Ράιαν, επαναλαμβάνοντας ότι στηρίζει τα συμπεράσματα των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ ότι η Ρωσία παρενέβη στις προεδρικές εκλογές του 2016.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, μία ημέρα μετά τη σύνοδο κορυφής μεταξύ του αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, και του ρώσου ομολόγου του, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ράιαν είπε ότι αν οι επιτροπές του Κογκρέσου θεωρούν ότι είναι απαραίτητες οι πρόσθετες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας ο ίδιος «θα χαρεί να εξετάσει» το αίτημα.
«Η Ρωσία είναι μια απειλητική κυβέρνηση που δεν συμμερίζεται τα συμφέροντά μας, ούτε τις αξίες μας» πρόσθεσε.
- Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς – Πώς οι θάνατοι του Λουκ Πέρι και της Σάνεν Ντόχερτι «έσωσαν» την Τζένι Γκαρθ
- Ο Βιθέντε Ιμπόρα είδε από κοντά την πρόκριση της Βαλένθια (pic)
- Ουκρανία: Εντολή για τη σύλληψη του Αντρίι Γερμάκ, πρώην προσωπάρχη του Ζελένσκι, για διαφθορά
- Δήμος Χαλκηδόνος: Ικανοποίηση για τον διαγωνισμό του ΟΣΕ για την απομάκρυνση παλαιών βαγονιών
- Άνω Πατήσια: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα
- ΠΑΣΟΚ για Γεωργιάδη: Ο επαγγελματίας λασπολόγος επιχειρεί να διασώσει μια κυβέρνηση βυθισμένη στη διαφθορά






