Τηλεφώνημα για βόμβες στο Ελευθέριος Βενιζέλος
Άγνωστοι ειδοποίησαν ότι έχουν τοποθετήσει τρεις βόμβες στο αεροδρόμιο
Άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα στα γραφεία της Εφημερίδας Συντακτών και ενημέρωσε ότι έχουν τοποθετηθεί τρεις βόμβες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άγνωστος ενημέρωσε ότι πρόκειται για εκρηκτικούς μηχανισμούς που είναι προγραμματισμένοι να εκραγούν μέχρι τις 12 το βράδυ.
Οι αρχές ερευνούν το σημείο.
Ακολουθείται η τυπική διαδικασία, συνεδριάζει η Επιτροπή του Αεροδρομίου στην οποία συμμετέχει και η αστυνομία και εκεί θα αποφασισθεί αν ο συναγερμός είναι κόκκινος ή πράσινος. Τον πρώτο λόγο έχει αστυνομία ενώ σύμφωνα με πηγές του αεροδρομίου ανάλογες απειλές υπάρχουν σε καθημερινή βάση.
- ΠΑΣΟΚ: Ποιον κρατά ο φερόμενος εγκέφαλος του κυκλώματος, Μύρωνας Χιλετζάκης, και δεν τον διαγράφει η ΝΔ;
- Τελικά τι είναι εθνική επιτυχία;
- Τι θα ζητήσουν οι Μπακς για την ανταλλαγή του Αντετοκούνμπο
- ΟΑΣΑ: Στάση εργασίας των λεωφορείων την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου
- Οι Ταλιμπάν έβαλαν στο μάτι τέσσερις άνδρες που ντύθηκαν αλά Peaky Blinders – Απολογήθηκαν στην «αστυνομία ηθών»
- Πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε με έναν τυφλό σκύλο




