Άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα στα γραφεία της Εφημερίδας Συντακτών και ενημέρωσε ότι έχουν τοποθετηθεί τρεις βόμβες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άγνωστος ενημέρωσε ότι πρόκειται για εκρηκτικούς μηχανισμούς που είναι προγραμματισμένοι να εκραγούν μέχρι τις 12 το βράδυ.
Οι αρχές ερευνούν το σημείο.
Ακολουθείται η τυπική διαδικασία, συνεδριάζει η Επιτροπή του Αεροδρομίου στην οποία συμμετέχει και η αστυνομία και εκεί θα αποφασισθεί αν ο συναγερμός είναι κόκκινος ή πράσινος. Τον πρώτο λόγο έχει αστυνομία ενώ σύμφωνα με πηγές του αεροδρομίου ανάλογες απειλές υπάρχουν σε καθημερινή βάση.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).