Συνεδριάζει εκτάκτως το ΣΑ του ΟΗΕ για τη νοτιοδυτική Συρία
Η συνεδρίαση πραγματοποιείται για να εξεταστεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από τους βομβαρδισμούς, οι οποίοι έχουν προκαλέσει τη φυγή περίπου 300.000 σύρων πολιτών.
Το Συμβούλιο Ασφαλείας (ΣΑ) των Ηνωμένων Εθνών θα συνεδριάσει εκτάκτως την Πέμπτη το πρωί με θέμα την κατάσταση στη νοτιοδυτική Συρία, όπου μαίνεται εκστρατεία του συριακού στρατού με την στήριξη της Ρωσίας ενάντια στους σύρους αντάρτες, έχοντας προκαλέσει τον εκτοπισμό περίπου 300.000 ανθρώπων, ανέφεραν διπλωματικές πηγές.
Τη σύγκληση ζήτησαν η Σουηδία, που προεδρεύει του ΣΑ για τον Ιούλιο, και το Κουβέιτ, τόνισε η σουηδική διπλωματική αντιπροσωπεία.
Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, μεταξύ 270.000 και 330.000 Σύρων έχουν τραπεί σε φυγή από τις 19 Ιουνίου από τους βομβαρδισμούς που μαίνονται.
- Live Streaming: Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’
- Ντόλι Πάρτον: Μιλά για την υγεία της και το πένθος
- ΚΚΕ: Προκλητική κοροϊδία Μητσοτάκη στον λαό – Δήθεν «προστασία της Κύπρου» η μεγαλύτερη εμπλοκή στον πόλεμο
- Λαριτζανί: Η «συμμορία του Έπσταϊν» σχεδιάζει να εμπλέξει το Ιράν σε μια «11η Σεπτεμβρίου»
- Superleague 2: Αυτές είναι οι ενδεκάδες στο Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’
- Φανάρια ρύθμισης κυκλοφορίας: Πότε περνάμε με πορτοκαλί – Τι ορίζει ο νέος ΚΟΚ





