Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμβασιούχων δήμων στο υπ. Εσωτερικών
Αντιπροσωπεία συμβασιούχων συναντήθηκε με τον υπουργό Πάνο Σκουρλέτη
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εσωτερικών πραγματοποίησαν, το μεσημέρι της Τρίτης, συμβασιούχοι των δήμων, στο πλαίσιο της στάσης εργασίας που κήρυξε το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, με αίτημα τη μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.
Αντιπροσωπεία συμβασιούχων συναντήθηκε με τον υπουργό Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος ανέφερε ότι το αίτημά τους προσκρούει στο Σύνταγμα και στο δίκαιο της ΕΕ.
Όταν γνωστοποιήθηκε το αποτέλεσμα της συνάντησης, ορισμένοι διαδηλωτές εξέφρασαν την οργή τους, πετώντας αντικείμενα στην πρόσοψη του υπουργείου.
- Υποχώρησε ο S&P 500, οι επενδυτές πατούν φρένο με το βλέμμα στη Fed
- Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ εναντιώνεται στην απόφαση της ΕΕ να απαγορεύσει όρους όπως «χορτοφαγικό μπέργκερ»
- Καταγγελία Τριανταφυλλάκη από Κρήτη: «Μας πυροβόλησαν με πλαστικές σφαίρες» – Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις
- Συρία: Έναν χρόνο μετά την ανατροπή Άσαντ, ο Αλ-Σάρα υπόσχεται «συνύπαρξη και δικαιοσύνη»
- Για γερόντισσα από τη Συρία και αστρολόγο στο επιτελείο της Καρυστιανού που τον σόκαραν μιλά ο Καραχάλιος
- Κλήρωση FA Cup: Κόντρα στη Γιουνάιτεντ η Μπράιτον – Με Ρέξαμ η Νότιγχαμ Φόρεστ (pic)



