Πόλο: Ήττα και ασημένιο μετάλλιο για την εθνική ανδρών
Στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου έφτασε η εθνική ανδρών γνωρίζοντας την ήττα στον τελικό με 12-10 από την Σερβία
Στα πέναλτι «λύγισε» η εθνική υδατοσφαίρισης ανδρών απέναντι στην πανίσχυρη (και ουσιαστικά πλήρη) Σερβία, στον τελικό των Μεσογειακών Αγώνων της Ταραγόνα. Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε με 12-10 και κατέλαβε τη δεύτερη θέση, που πάντως είναι η καλύτερη που έχει πάρει στην Ιστορία της διοργάνωσης (μέχρι εφέτος είχε τέσσερα χάλκινα μετάλλια).
Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε ισόπαλη 8-8, με το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου να έχει το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά τους «χρυσούς» Ολυμπιονίκες του Ντέγιαν Σάβιτς να βρίσκουν τις απαντήσεις και να καταφέρνουν τελικά να οδηγήσουν τον τελικό στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί ο Μπράνισλαβ Μίτροβιτς απέκρουσε τα σουτ των Γενηδουνιά και Βλαχόπουλου, οι Σέρβοι ήταν 100% εύστοχοι και πήραν τη νίκη και το χρυσό μετάλλιο. Τρίτο κατετάγη το Μαυροβούνιο, που νίκησε 6-4 την Ισπανία στον «μικρό» τελικό.
Η σύνθεση της εθνικής ομάδας: Φλέγκας, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Νικολαϊδης, Φουντούλης 3, Καπότσης, Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 2, Ζερδεβάς
- ΑΑΔΕ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκατοντάδων αχυρανθρώπων με 380 επιχειρήσεις και χρέη 43 εκατ. ευρώ
- JFK Jr. και Κάρολιν Μπεσέτ – «Αν κάποιος επρόκειτο να κλέψει τον πρίγκιπά τους, ας ήταν μια εντελώς άψογη πριγκίπισσα»
- Κώστας Αρβανίτης: Στεκόμαστε στο πλευρό των διανομέων της efood
- Πρόστιμο της Euroleague στον Γιώργο Μπαρτζώκα για το περιστατικό στο Ντουμπάι
- Έχω παιδιά: Αξέχαστες αναμνήσεις και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις
- Θεσσαλονίκη: 40χρονος έκανε δέκα διαρρήξεις καταστημάτων σε ένα βράδυ – Βίντεο ντοκουμέντο


