Οριστικά παίκτης της Λυών παραμένει ο Ναμπίλ Φεκίρ. Παρά τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών που ήθελαν τον 24χρονο μεσοεπιθετικό να βρίσκεται προ των πυλών της Λίβερπουλ έναντι 65 εκατ. ευρώ, η Λυών όχι μόνο διέψευσε τη συμφωνία, αλλά έκανε γνωστό πως οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων «κατέρρευσαν».
Η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε πως ο αρχηγός της ομάδας θα παραμείνει στο «Groupama Stadium» και την επόμενη σεζόν, βάζοντας οριστικά τέλος στα σενάρια μεταγραφής του στο Άνφιλντ.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.