Δεκατριάχρονη Ρομά έπεσε νεκρή από πυροβολισμούς
Το ανήλικο κορίτσι έχασε τη ζωή του όταν δέχθηκε πυρά, εντός του καταυλισμού που διέμενε
Ένα 13χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του στην Άμφισσα, όταν ένα άτομο πυροβόλησε εναντίον άλλων στον καταυλισμό των Ρομά που υπάρχει στην πόλη.
Οι αρχικές πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., αναφέρουν πως η ανήλικη κοπέλα δεν είχε σχέση με το περιστατικό, αλλά οι πυροβολισμοί «έπεσαν» λόγω προσωπικών διαφορών ενήλικων Ρομά.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πυροβολισμοί προήλθαν από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος καταδίωξε Ρομά που ήθελαν να διαρρήξουν το σπίτι του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.
Την ίδια ώρα, η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη για το χαμό ενός μικρού παιδιού, ενώ η αστυνομία φοβάται πιθανά αντίποινα.
- Αντρέας Γεωργίου: Η βόλτα στη θάλασσα με την 4 μηνών κορούλα του
- Κεντρική Μακεδονία: Σοβαρά προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους
- Forbes: Στις 40 πιο ακριβές ομάδες του κόσμου μόνο δύο ποδοσφαιρικές – Πού βρίσκονται Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Συνάντηση Τραμπ και Νετανιάχου στη Φλόριντα για τη Γάζα – Τι άλλο θα συζητήσουν
- Ο ΠΑΟΚ κινείται και για Πουλακίδα – Ποιος είναι ο ομογενής γκαρντ που αγωνίζεται στη G-League (vids)
- Profession: Santa Claus

