Δικαστήριο στην Τουρκία καταδίκασε 104 άτομα σε ισόβια κάθειρξη για το πραξικόπημα
Σύμφωνα με τη Hurriyet είναι από τις βαρύτερες ποινές που έχουν επιβληθεί
Τουρκικό δικαστήριο καταδίκασε σήμερα 104 πρόσωπα σε ισόβια κάθειρξη για ανάμιξη στην αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος του 2016, αναφέρει η εφημερίδα Hurriyet, διευκρινίζοντας πως είναι από τις βαρύτερες ποινές που έχουν επιβληθεί μετά την απόπειρα.
Σύμφωνα με τη Hurriyet, το δικαστήριο της Σμύρνης επέβαλε σε 104 από τους 280 κατηγορουμένους την ποινή της «επιβαρυμένης» ισόβιας κάθειρξης, που είναι η αυστηρότερη ποινή που μπορεί να επιβληθεί βάσει της τουρκικής νομοθεσίας, καθώς αυξάνει τον ελάχιστο χρόνο που πρέπει να μείνει κανείς στη φυλακή πριν μπορέσει να ζητήσει αναστολή.
Σε άλλα 21 πρόσωπα επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 20 ετών για εξύβριση του προέδρου, ενώ 31 άλλα καταδικάσθηκαν σε κάθειρξη 10 ετών και έξι μηνών για «συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση», αναφέρει η Hurriyet.
- Η ατάκα του Μπαρτζώκα στους παίκτες του σε τάιμ άουτ (vid)
- PM: Farmers Will Get All Benefits They’re Owed; Solutions Via Dialogue, Not Blockades
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ 100-93: Ζορίστηκαν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά νίκησαν και… βλέπουν Μπαρτσελόνα
- Ουκρανία: «Πραγματικά κοντά» βρίσκεται η συμφωνία, λέει ο Κέλογκ – Άλυτα τα ζητήματα για Ντονμπάς, Ζαπορίζια
- Χαβάη: Εντυπωσιακοί πίδακες λάβας «καταπίνουν» κάμερα που κατέγραφε την έκρηξη του ηφαιστείου Κιλαουέα
- Η Μαρία Σάκκαρη παρακολούθησε τον αγώνα βόλεϊ ΖΑΟΝ – Αρης και ζήτησε στήριξη του γυναικείου αθλητισμού






