«Κόπηκαν» οκτώ παίκτες από την προεπιλογή της Κροατίας
Πλέον, βρίσκονται 24 παίκτες στην προεπιλογή της Κροατίας για το Μουντιάλ της Ρωσίας, ενώ θα κοπεί ακόμα ένας μέχρι τις 4 Ιουνίου, όταν θα πρέπει να δηλωθεί η τελική αποστολή στη FIFA
Με 24 παίκτες θα πραγματοποιηθεί το τελικό στάδιο προετοιμασίας της εθνικής Κροατίας για το Μουντιάλ της Ρωσίας.
Ο τεχνικός της «χρβάτσκα», Ζλάτκο Ντάλιτς, ανακοίνωσε σήμερα (21/5) τους οκτώ παίκτες που «κόπηκαν» από την αρχική 32μελή προεπιλογή. Αυτοί είναι οι Κάρλο Λέτιτσα, Μπόρνα Μπάρισιτς, Ζόραν Νίζιτς, Μπόρνα Σόσα, Μάρκο Ρογκ, Μάριο Πάσαλιτς, Ντούγε Τσοπ και Ιβάν Σαντινί, ενώ θα κοπεί ακόμα ένας μέχρι τις 4 Ιουνίου, όταν θα πρέπει να δηλωθεί η τελική αποστολή στη FIFA.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Τρομερός Ελ Κααμπί στο Κόπα Αφρικα. Ο άσος του Ολυμπιακού έβαλε νέο απίθανο γκολ με ψαλιδάκι, το δεύτερο στο ματς με τη Ζάμπια, τρίτο στη διοργάνωση και συνεχίζει…
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προπορεύεται στην «μάχη» για τις περισσότερες ψήφους στην Ανατολική Περιφέρεια ενόψει All Star Game. Επιπλέον είναι δεύτερος σε όλο το ΝΒΑ.
Το ρεπορτάζ που θέλει την αγγλική ομάδα να πληρώνει 200 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Άγγλο άσο, προκάλεσε την ειρωνική αντίδραση της «βασίλισσας» της Ευρώπης
Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έδωσε ο Ανδρέας Τετέι στο κανάλι του Τριφυλλιού στο YouTube και τόνισε πως είναι έτοιμος για όλα.