Ο Γιαννακόπουλος και πάλι γερά στο παιχνίδι για την ΠΑΕ
Ο Γιαννακόπουλος παίζει με ανοιχτά χαρτιά και ουσιαστικά δηλώνει πως θέλει τον Παναθηναϊκό εδώ και τώρα. Η διοίκησή του οφείλει, τουλάχιστον, να τον ακούσει
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν εγκαταλείπει τη… μάχη για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η… καψούρα του με την ομάδα, η τρέλα του να μπει στην ομάδα και να την επαναφέρει σε μέρες δόξας και η ξεκάθαρη ανησυχία του για την υπόθεση της Pan Asia και του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ δεν του αφήνει περιθώρια για να κάνει πίσω.
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.