Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Χριστοδουλόπουλος
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για τα επόμενα δύο χρόνια
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επισήμως το απόγευμα της Τρίτης την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.
Ο διεθνής επιθετικός, μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ, συμφώνησε με τους Ερυθρόλευκους, υπογράφοντας συμβόλαιο διετούς διάρκειας.
Μετά την εξέλιξη αυτή ο Χριστοδουλόπουλος γίνεται ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα φορέσει τις φανέλες και των τεσσάρων «μεγάλων» του ποδοσφαίρου, καθώς ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια πήγε στον Παναθηναϊκό και πριν από 2 χρόνια εντάχθηκε στο δυναμικό της ΑΕΚ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.
Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σύλλογο, με έναρξη την 1/7/2018».
Αξίζει να επισημανθεί ότι η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ απάντησε το πρωί της Τρίτης (15/05) στο εξώδικο του Ολυμπιακού με νέο εξώδικο, με το οποίο ενημερώνει τους Πειραιώτες ότι δεν έχουν δικαίωμα να προχωρήσουν σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή, καθώς ο τελευταίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ένωση έως το καλοκαίρι του 2019.
- Το μυστικό ημερολόγιο, το ποτό και οι Κένεντι: Τελικά η Μέριλιν Μονρόε δολοφονήθηκε;
- Φάμελλος: Καθήκον μας ο αγώνας για μια Ελλάδα δίκαιη και ισχυρή, πρωταγωνίστρια στη φιλειρηνική πολιτική
- Η βιομηχανία ορυκτών καυσίμων πιέζει την ΕΕ για γεωτρήσεις στην Αρκτική
- Ευχές της UEFA στην Ελλάδα με Φορτούνη και Καραγκούνη!
- 25η Μαρτίου: Με λαμπρότητα οι εορτασμοί και η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη
- Ουκρανικά τα drones που έπεσαν σε Εσθονία και Λετονία


