Τηλεφωνική συνομιλία Μέι-Τραμπ για τις κυρώσεις στο Ιράν
Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ότι σκοπεύει να επαναφέρει τις οικονομικές κυρώσεις των ΗΠΑ, στο πλαίσιο των οποίων θα τιμωρούνται οι εταιρείες άλλων χωρών που συνεργάζονται με την Τεχεράνη, αφού οι ΗΠΑ αποσύρθηκαν από τη συμφωνία-ορόσημο
Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι συμφώνησε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ότι χρειάζεται να διεξαχθούν συνομιλίες προκειμένου να καθοριστεί πώς οι κυρώσεις της Ουάσιγκτον σε βάρος της Τεχεράνης θα επηρεάσουν τις ξένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Ιράν, ενώ η επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης επανέλαβε τη στήριξή της στη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.
Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ότι σκοπεύει να επαναφέρει τις οικονομικές κυρώσεις των ΗΠΑ, στο πλαίσιο των οποίων θα τιμωρούνται οι εταιρείες άλλων χωρών που συνεργάζονται με την Τεχεράνη, αφού οι ΗΠΑ αποσύρθηκαν από τη συμφωνία-ορόσημο.
Η Τερέζα Μέι συνομίλησε σήμερα Παρασκευή στο τηλέφωνο με τον Ντόναλντ Τραμπ.
«Η πρωθυπουργός επισήμανε τις πιθανές συνέπειες των αμερικανικών κυρώσεων σε βάρος των εταιρειών που αυτή τη στιγμή δραστηριοποιούνται στο Ιράν» είπε η εκπρόσωπος τύπου της. «Συμφώνησαν να διεξαχθούν συνομιλίες μεταξύ των ομάδων μας».
- Άνοιξε η όρεξη του Τραμπ μετά τη Βενεζουέλα: Απειλεί Κολομβία, Γροιλανδία – « Η Κούβα είναι έτοιμη να πέσει»
- Αρκάς: Η καλημέρα μετά τις αργίες
- Τενεσί: 32χρονη σκότωσε τους δύο γιους της και την 88χρονη γιαγιά της και μετά αυτοκτόνησε
- Στρες: Τέσσερις τεχνικές για να το καταπολεμήσεις
- Ανατροπές στη φορολογία φέρνει το 2026 για ελεύθερους επαγγελματίες
- Hi-tech «στρατηγείο» για τον έλεγχο του Αιγαίου – Επιτήρηση σε πραγματικό χρόνο



