Στα χέρια του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο πλέον η έπαυλη του Moby
Ο διάσημος ηθοποιός αγόρασε την έπαυλη του τραγουδιστή στο Λος Άντζελες.
Την έπαυλη του DJ, τραγουδιστή και τραγουδοποιού, Moby στη γειτονιά Λος Φελίζ του Λος Άντζελες αγόρασε ο ηθοποιός Λεονάρντο ΝτιΚάπριο έναντι 4,91 εκατ. δολαρίων.
Πρόκειται για το νέο απόκτημα του ΝτιΚάπριο στο Λος Άντζελες, το οποίο προστίθεται στη λίστα με τα πολλά ακίνητα που διαθέτει στην περιοχή του Λος Άντζελες.
Πρόκειται για ένα πέτρινο παραδοσιακού στυλ οίκημα 431 τετραγωνικών μέτρων με πέντε υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια. Η έπαυλη είναι χτισμένη σε λόφο, στο κεντρικό Λος Άντζελες, σε έκταση με πολλά δέντρα, πισίνα, spa και περίφραξη.
Ο Moby, γνωστός για την οικολογική του συνείδηση και τη συμμετοχή στο πράσινο κίνημα φύτεψε γύρω από την έπαυλη πολλά πεύκα, στην πραγματικότητα πρόκειται για δάσος.
Πρόκειται για ένα κτίριο της δεκαετίας του 1920, το οποίο ο τραγουδιστής είχε ανακαινίσει πριν από δύο χρόνια. Οι μεσίτες μάλιστα χαρακτήρισαν την έπαυλη ως «Αριστούργημα του Moby στο Λος Φελίζ».
Ο Moby είχε εξοπλίσει την κατοικία του με μια σειρά από σύγχρονες ανέσεις, καινούρια κουζίνα με αποθήκη τροφίμων, σάουνα και σύστημα ασφαλείας. Διαθέτει επίσης χώρο σοφίτας, ο οποίος είναι κατάλληλος για γιόγκα ή μελέτη, αλλά και σουίτα στον πρώτο όροφο που θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως γραφείο και δωμάτιο επισκεπτών.
Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν το ΝτιΚάπριο θα μείνει στην έπαυλη ή αν πρόκειται μόνο για μια επένδυση.
O Moby αγόρασε την κατοικία το 2016 έναντι 3,4 εκατ. δολαρίων.
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
- Η μείωση φόρων αντισταθμίζει στις ΗΠΑ τα οφέλη από τους δασμούς
- Φοινικούντα: «Αν βρουν πάνω σου το όπλο ή σε σπίτι, αμάξι, τελείωσε το παραμύθι»
- Ακίνητα: Έρχεται η μεγάλη απογραφή – Στο μικροσκόπιο επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες






