
Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για κλοπή χρηματοκιβωτίου
Λεία συνολικής αξίας 205.000 ευρώ
Υπόθεση κλοπής χρηματοκιβωτίου από επιχείρηση ενδυμάτων στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, που σημειώθηκε το Νοέμβριο του 2016 με λεία 205.000 ευρώ, εξιχνίασαν αστυνομικοί.
Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν τρεις άνδρες, εκ των οποίων δύο κρατούνται ήδη για παρόμοιες πράξεις σε φυλακές της χώρας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και φθορών.
Εκτός από το χρηματοκιβώτιο είχαν αφαιρέσει επίσης κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές από τους χώρους της εταιρείας-«στόχο», ενώ κατά τη διαφυγή τους χρησιμοποίησαν φορτηγό της ίδιας επιχείρησης στο οποίο προκάλεσαν φθορές, πριν το εγκαταλείψουν.
- Η Βαρκελώνη διπλασιαζει τα τέλη για τους επισκέπτες από κρουαζιέρες για να χτυπήσει τον υπερτουρισμό
- Θα αποφύγει τη μείωση επιτοκίων η Fed – Τι δείχνει δημοσκόπηση του Reuters
- Ο Αντσελότι εξηγεί γιατί πήρε τον Νεϊμάρ στο Μουντιάλ – Έκλαψε ο σταρ της Σάντος μαθαίνοντας τα νέα
- Πτώση από γκρεμό του Mr Mango: Όλα έδειχναν ότι ο κακομαθημένος γιος ήταν ο ένοχος – Επιβεβαιώθηκε
- ΟΦΗ για Νέιρα «Θα έχεις για πάντα μια ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της Ομιλίτικης ιστορίας»
- Επεισοδιακή άρση ασυλίας Κωνσταντοπούλου και κόντρα με Φλωρίδη – «Μόνο τα τσιράκια του, οι επίορκοι δικαστές με κατήγγειλαν»


