Μετακομίζει στην Κίνα για…το κρασί ο Ινιέστα
Σε μη αγωνιστικούς λόγους αποδίδεται η επικείμενη μετάβαση του Αντρές Ινιέστα στην Κίνα
Εν αναμονή της επίσημης απόφασης του Αντρές Ινιέστα, Ισπανικά μέσα αναφέρουν ότι 33χρονος μέσος της Μπαρτσελόνα έχει ήδη δεχθεί πρόταση-μαμούθ από την κινεζική λίγκα.
O λόγος για την Tianjian Quanjian, η οποία φέρεται να προσφέρει στον αρχηγό των «Μπλαουγκράνα» τριετές συμβόλαιο με αποδοχές 37 εκατ. ετησίως.
Ωστόσο, ο κύριος λόγος που ο Ινιέστα σκέφτεται την μετακίνηση στην Κίνα, είναι η εξαγωγή της μάρκας κρασιού του, Bodega Iniesta.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός παράγει κρασί στην γενέτειρα του, Φουενταλμπίγια, από το 2010 και θέλει να προμοτάρει δυνατά το προϊόν του και στην Κινεζική αγορά.
- H Δύση φοβάται πως η Ρωσία τοποθέτησε Ορέσνικ στη Λευκορωσία
- Συμβούλιο Ασφαλείας: Έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα για την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
- Γουινέα: Ομάδα ενόπλων «εξουδετερώθηκε» στην πρωτεύουσα Κονακρί, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»