Στους κόπους και την προσπάθεια όλης της χρονιάς για την ομάδα του Ολυμπιακού, προκειμένου να βρεθεί στα πλέι-οφ της Euroleague και από κει στο Final Four, αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης.
Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην κάμερα της διοργανώτριας αρχής, τονίζοντας ότι είναι πολύ χαρούμενος που η ομάδα του κατάφερε να κατακτήσει το πλεονέκτημα έδρας για τις αναμετρήσεις με τη Ζαλγκίρις Κάουνας.
Παράλληλα, δήλωσε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι για να επιτύχουν για μια ακόμα φορά το στόχο τους και να βρεθούν στην τελική φάση της διοργάνωσης, στο Βελιγράδι.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.