Ρόμα: Σαλάχ ό,τι και να γίνει θα παραμείνουμε φίλοι
Μήνυμα της Ρόμα προς τον Μοχαμεντ Σαλάχ, αναρτήθηκε στον λογαριασμό των Ρωμάιων στο Twitter, μετά το άκουσμα της κλήρωσης των προημιτελικών του Champions League
Ρόμα και Λίβερπουλ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για μια θέση στον μεγάλο τελικό του Champions League, με τους Ρωμαίους να βρίσκουν απέναντι τους τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή τους, Μοχαμέντ Σαλάχ.
Λίγη ώρα μετά την κλήρωση των ημιτελικών, ο επίσημος λογαριασμός της Ρόμα στο Twitter έγραψε: «Θα είμαστε αντίπαλοι για 180′, αλλά ό,τι κι αν συμβεί, θα παραμείνουμε φίλοι για μια ζωή. Ανυπομονούμε να σε ξαναδούμε, Μοχάμεντ Σαλάχ».
Υπενθυμίζεται ότι ο Σαλάχ αποχώρησε το καλοκαίρι του 2017 από την «αιώνια πόλη», μετά από δύο σεζόν με την φανέλα των «Τζιαλορόσι».
Η δημοσίευση της Ρόμα:
- Ουκρανία: «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι αποφασιστική», λέει η φον ντερ Λάιεν
- Ουκρανία: Την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ ανακοίνωσε ο Πούτιν – «Ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω προελάσεις»
- Βενεζουέλα: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ – Στο στόχαστρο τάνκερ και συγγενείς του Μαδούρο
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
