Φωτογραφία του νεκρού φοιτητή «μαρτυρά» τη δολοφονία του
Εντονο σημάδι στο πτώμα του άτυχου φοιτητή στην Κάλυμνο αποκαλύπτει, σύμφωνα με τους οικείους του, τη δολοφονία του.
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ!!!
Φωτογραφικό ντοκουμέντο, που σχετίζεται με τον θάνατο του Νικόλα Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο και είδε την Τετάρτη το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτει, σύμφωνα με τους οικείους του, ότι ο φοιτητής δέθηκε και στη συνέχεια δολοφονήθηκε.
Η φωτογραφία, που αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός Star, από το σημείο όπου βρέθηκε ο άτυχος φοιτητής στην περιοχή Λαγκά στην Κάλυμνο, δείχνει καθαρά περιμετρικό μαύρο σημάδι στον καρπό του δεξιού χεριού του (κάτω). Σημάδι το οποίο, όπως ισχυρίζεται η μητέρα του, δεν υπήρχε πριν τον θάνατό του.
Οι δικοί του άνθρωποι αποκλείουν να έχει προκληθεί από τα κομποσκοίνια που φορούσε καθώς ήταν εξαιρετικά χαλαρά και στα δυο του χέρια, όπως δείχνει η φωτογραφία του που τραβήχτηκε λίγο πριν τον θάνατό του (κάτω).
Η μητέρα του άτυχου φοιτητή κοιτά τη φωτογραφία και λυγίζει. Η φωτογραφία ενισχύει πλέον το σενάριο ότι ο Νικόλας Χατζηπαύλου δολοφονήθηκε.
Οπως λέει ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γλύκας: «Tο παιδί δέθηκε, χτυπήθηκε, σύρθηκε και εναποτέθηκε. Η σορός του στην πορεία δέθηκε. Είναι ολοκάθαρο, δε μπορεί να αμφισβητηθεί».
Η φωτογραφία έχει κατατεθεί ήδη στον εισαγγελέα της Κω.
- Χρέη: Προχωρά η ψηφιακή χαρτογράφηση οφειλών σε Δημόσιο και τράπεζες
- Μητσοτάκης – Ερντογάν έμειναν σε «ήρεμα νερά» και τήρησαν τα συμφωνηθέντα σε μία ακόμα «εθιμοτυπική» συνάντηση
- Νέα κούρσα εξοπλισμών στον ορίζοντα – Με τι όπλα θα γίνει ο επόμενος μεγάλος πόλεμος
- «Στάση / ποτάμι»: Το δυστύχημα των Τεμπών γίνεται θεατρικό έργο στο «Ίσον»
- Γιατί οι δημοκρατικοί ηγέτες του κόσμου αποφεύγουν το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ… όπως ο διάολος το λιβάνι
- Αρκάς: Η καλημέρα σε κλίμα Τσικνοπέμπτης






