Tουρκικές προκλήσεις με υπερπτήσεις F-16 πάνω από τις Οινούσσες
Οι υπερπτήσεις των τουρκικών F-16 είναι πολύ πιθανόν να έγιναν λόγω της παρουσίας του Πάνου Καμμένου στα φυλάκια Παναγιάς Οινουσσών και Φαρμακονησίου
Συνεχίζουν τις προκλήσεις ακόμη και ανήμερα το Πάσχα οι Τούρκοι με δύο υπερπτήσεις F-16 πάνω από το νησάκι Παναγιά των Οινουσσών.
Το πρώτο τουρκικό F-16 πέταξε πάνω από την Παναγιά σε πολύ μεγάλο ύψος, στα 21.000 πόδια, στις 11.11 π.μ. και βγήκε από το ελληνικό FIR στις 11.12. Λίγα λεπτά αργότερα ένα δεύτερο F-16 εισήλθε στο FIR Αθηνών στις 11.20 και πραγματοποίησε νέα υπερπτήση πάνω από το νησάκι Παναγιά, αυτή τη φορά σε ύψος 20.000 πόδια και εξήλθε ένα λεπτό αργότερα.
Οι υπερπτήσεις των τουρκικών F-16 είναι πολύ πιθανόν να έγιναν λόγω της παρουσίας του Πάνου Καμμένου στα φυλάκια Παναγιάς Οινουσσών και Φαρμακονησίου.
Είναι ενδεικτικό ότι τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες είχαν βάλει στο στόχαστρο τον υπουργό Εθνικής Άμυνας -όπως και πολλοί τούρκοι αξιωματούχοι- λόγω των εμπρηστικών του δηλώσεων.
- Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα – Βροχές στην Αθήνα, χιόνια στα ορεινά
- Ο αιώνιος γρίφος του Κερτ Κομπέιν – Το σημείωμα αυτοκτονίας είναι πλαστό
- LIVE: Νιούκαστλ – Σάντερλαντ
- Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης παραμένει άβουλος παρατηρητής των οικονομικών επιπτώσεων του πολέμου
- Γκεγιέ: «Επιστρέφω τα μετάλλια στο Μαρόκο, αλλά υπό προϋποθέσεις…»
- Αμπελόκηποι: Η στιγμή που μεθυσμένη οδηγός παίρνει σβάρνα 14 οχήματα – Βίντεο ντοκουμέντο


