Τις ΗΠΑ θα επισκεφθεί ο ιάπωνας πρωθυπουργός Άμπε
Ο Άμπε διευκρίνισε ότι θα ζητήσει από τον Τραμπ να εγείρει το θέμα των απαγωγών ιαπώνων πολιτών στο παρελθόν από τις μυστικές υπηρεσίες της Βόρειας Κορέας κατά τη διάρκεια της επικείμενης συνόδου κορυφής με τον βΚιμ Γιονγκ Ουν.
Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε ανακοίνωσε σήμερα ότι θα επισκεφθεί τις ΗΠΑ από τη 17η μέχρι την 20ή Απριλίου, όπου θα έχει συνομιλίες με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Άμπε διευκρίνισε ότι θα ζητήσει από τον Τραμπ να εγείρει το θέμα των απαγωγών ιαπώνων πολιτών στο παρελθόν από τις μυστικές υπηρεσίες της Βόρειας Κορέας κατά τη διάρκεια της επικείμενης συνόδου κορυφής με τον βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν.
- Αλλαγή γραμμής στην Premier League για τα σύμβολα Pride μετά από εσωτερικές αντιδράσεις
- myPROPERTY: Άνοιξε η πλατφόρμα για την έκπτωση ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένες κατοικίες
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι και οι 313 προσαχθέντες των επεισοδίων πέριξ του ΑΠΘ
- Box Now Accelerates Expansion with €20M Investment
- Συνέλαβαν 66χρονο στα Άνω Λιόσια με ναρκωτικά, όπλα και πυρομαχικά – Χτύπησε αστυνομικούς κατά τον έλεγχο
- Εξηγήσεις από το ΑΠΘ για τα επεισόδια ζητεί το υπ. Παιδείας







