«Ντου» στους τραπεζικούς λογαριασμούς του ατζέντη Μίνο Ραϊόλα
Ύποπτος φοροδιαφυγής ο διάσημος ατζέντης, οι αρχές του Αμστερνταμ ξεψαχνίζουν όλες τις μεταγραφικές κινήσεις του Ραϊόλα από το 2014 ως το 2017.
Ύποπτος φοροδιαφυγής ο διάσημος ατζέντης, οι αρχές του Αμστερνταμ ξεψαχνίζουν όλες τις μεταγραφικές κινήσεις του Ραϊόλα από το 2014 ως το 2017.
Σύμφωνα με το «Forbes», ο Μίνο Ραϊόλα είναι ο 10ος πλουσιότερος ατζέντης στον κόσμο και ο 4ος μεταξύ εκείνων που έχουν ως αποκλειστική ενασχόληση το ποδόσφαιρο. Τον Σεπτέμβριο του 2017 το διάσημο περιοδικό υπολόγισε τα έσοδά του από νόμιμες προμήθειες σε 43 εκατ. ευρώ, με το σύνολο των μεταγραφών στις οποίες ενεπλάκη να φτάνουν τα 437 εκατ. ευρώ! Νούμερα που επιβεβαιώνουν τον χαρακτηρισμό super-agent, που φέρει ο ίδιος και ελάχιστοι ακόμη της ελίτ του ποδοσφαιρικού μάνατζμεντ.
Κι όμως, αυτός ο πανίσχυρος και διαβόητος ατζέντης, βρίσκεται σε δεινή θέση τις τελευταίες ημερες. Οπως αποκαλύπτει η ιταλική εφημερίδα «Il Fatto Quotidiano», οι Ολλανδικές αρχές έκαναν «ντου» στους λογαριασμούς του Ραϊόλα, καθώς έχουν πληροφορίες ότι έχει προβεί σε σοβαρές φορολογικές παρατυπίες, αποφεύγοντας να φορολογηθεί.
Διαβάστε περισσότερα εδώ:
in.gr
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)



























































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442