
Ακέφαλο άγαλμα της Αφροδίτης βρέθηκε στο μετρό της Θεσσαλονίκης
Ένα ακέφαλο άγαλμα της θεάς Αφροδίτης ανακαλύφθηκε στο εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλόνικης. Την είδηση για το σημαντικό αρχαιολογικό εύρημα δημοσιοποίησε ο πρόεδρος της εταιρείας Γιάννης Μυλόπουλος.
Ένα ακέφαλο άγαλμα της θεάς Αφροδίτης ανακαλύφθηκε στο εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλόνικης. Την είδηση για το σημαντικό αρχαιολογικό εύρημα δημοσιοποίησε ο πρόεδρος της εταιρείας Γιάννης Μυλόπουλος.
Σύμφωνα με ανάρτησή του κ. Μυλόπουλου το άγαλμα βρέθηκε στο εργοτάξιο της Αγίας Σοφίας, κοντά στο εντυπωσιακό Κρηναίο οικοδόμημα.
«Το πιο πρόσφατο ανάμεσα στα 300.000 και ίσως ένα από τα πιο… καλλίγραμμα ευρήματα των αρχαιολογικών ανασκαφών του Μετρό Θεσσαλονίκης, είναι αυτή η ακέφαλη Αφροδίτη. Βρέθηκε στο εργοτάξιο της Αγ. Σοφίας, πολύ κοντά στο εντυπωσιακό Κρηναίο οικοδόμημα» γράφει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος της εταιρείας «Αττικό Μετρό Α.Ε.».
in.gr
- Οικονομία και μόδα: Μήπως η γκαρνταρόμπα σας προβλέπει την επόμενη κρίση;
- LIVE: Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας
- Στην τρίτη κατά σειρά αύξηση των ποσοστώσεων παραγωγής συμφώνησε ο ΟΠΕΚ+
- Βρετανία: Ρουμάνα ρήμαζε καταστήματα καλλυντικών στο Λονδίνο – Πάνω από 100.000 λίρες η λεία της
- LIVE: Σασουόλο – Μίλαν
- ΚΚΕ: Η πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι από χέρι αντιλαϊκή




