Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας αστυνομικός, ο οποίος σκοτώθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου σε τροχαίο.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το tvstar.gr δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά στο δρόμο Χαλκίδας-Λέπουρα στο 38χλμ, κοντά στην Ακτή Νηρέως.
Ο άτυχος αστυνομικός κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του προς Χαλκίδα.
Στο σημείο του συμβάντος, αμέσως έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς ήταν εγκλωβισμένος, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.
Είναι 51 ετών, γεννηθείς το 1967, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και υπηρετούσε στο Αλιβέρι. Η μετακίνησή του στο δρόμο ήταν ιδιωτική και δεν είχε σχέση με τα καθήκοντά του.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.