Συγγνώμη από τη Sony για σκηνή της ταινίας Πίτερ Ράμπιτ
Οι παραγωγοί της νέας ταινίας Πίτερ Ράμπιτ ζήτησαν συγγνώμη έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε μια σκηνή με έναν από τους χαρακτήρες της που εμφανίζει αλλεργική αντίδραση, όπως αναφέρει το BBC.
Οι παραγωγοί της νέας ταινίας Πίτερ Ράμπιτ ζήτησαν συγγνώμη έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε μια σκηνή με έναν από τους χαρακτήρες της που εμφανίζει αλλεργική αντίδραση, όπως αναφέρει το BBC.
Η επίμαχη σκηνή δείχνει έναν από τους χαρακτήρες της ταινίας, ο οποίος είναι αλλεργικός στα βατόμουρα, να δέχεται επίθεση με βατόμουρα από μια συμμορία λαγών.
Σε κοινή τους ανακοίνωση, η Sony Pictures και οι παραγωγοί της αναφέρουν ότι «δεν θα έπρεπε να έχουν διακωμωδήσει» το ζήτημα αυτό.
Ακτιβιστές καταφέρθηκαν εναντίον της συγκεκριμένης σκηνής και κάποιοι χρήστες του Twitter χρησιμοποίησαν το hashtag #μποϊκοτάρετετονπίτερράμπιτ.
Το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Παιδιά με Τροφικές Αλλεργίες» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook ότι «τα ‘αστεία’ με τις τροφικές αλλεργίες βλάπτουν την κοινότητά μας».
Εξάλλου, χιλιάδες άνθρωποι υπέγραψαν αίτηση διαμαρτυρίας με αποδέκτη τη Sony Pictures.
Η επίμαχη σκηνή περιλαμβάνεται στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «Οι Περιπέτειες του Πίτερ Ράμπιτ» της Μπίατριξ Πότερ, της διάσημης βρετανίδας συγγραφέως εικονογραφημένων παιδικών βιβλίων, που άρχισε να προβάλλεται στους αμερικανικούς κινηματογράφους το σαββατοκύριακο.
Ο χαρακτήρας στην ταινία Τομ Μακ Γκρέγκορ, ο οποίος έχει αλλεργία στα βατόμουρα, δέχεται επίθεση από τον Πίτερ και τους φίλους του με τα συγκεκριμένα φρούτα, οι οποίοι μάλιστα φτάνουν στο σημείο να του βάλουν βατόμουρα στο στόμα διά της βίας και σταματούν μόνο όταν εκείνος κάνει ένεση αδρεναλίνης.
Χθες Κυριακή, η Sony Pictures ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι ήταν λάθος των παραγωγών να περιλάβουν τη συγκεκριμένη σκηνή, «ακόμη και με έναν καρτουνίστικο, χονδροειδή τρόπο».
«Ειλικρινώς μετανιώνουμε που δεν είμαστε περισσότερο ενήμεροι και ευαίσθητοι απέναντι στο θέμα και ζητούμε συγγνώμη», σημειώνει η ανακοίνωση.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Τη Δευτέρα η δικογραφία σε βάρος του – Δεν καταθέτει το δίπλωμα
- Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποχαιρετά τον αγαπημένο του πατέρα – «Ξεκουράσου ομορφιά μου»
- Λίστα Forbes: Οι 100 «σιδηρές κυρίες» του 2025 – Η οικονομική τους δύναμη ξεπερνά το ΑΕΠ της ΕΕ
- Συναγερμός σε σταθμό ΚΤΕΛ της Αθήνας: 20χρονος εντοπίστηκε με καλάσνικοφ
- Τουρκικό πλοίο στις φλόγες μετά από ρωσική επίθεση στην Οδησσό
- «Η Εθνική Βραζιλίας θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Αντσελότι έως το 2030»
- Αποκάλυψη για τον Δανού δότη σπέρματος: Ενα παιδί στην Ελλάδα έχει πεθάνει από καρκίνο και ένα κάνει θεραπεία
- Οι ισχυροί γύρω από τον Έπσταϊν: Τραμπ, Κλίντον, Μπάνον σε νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442