Ολυμπος: Bonus 1,5 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους
Στη χορήγηση έκτακτης παροχής χρηματικού ποσού ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, το οποίο θα επιμερισθεί αναλογικά, ως επιβράβευση των προσπαθειών των εργαζομένων προχώρησε η διοίκηση της εταιρείας Ολυμπος.
Στη χορήγηση έκτακτης παροχής χρηματικού ποσού ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, το οποίο θα επιμερισθεί αναλογικά, ως επιβράβευση των προσπαθειών των εργαζομένων προχώρησε η διοίκηση της εταιρείας Ολυμπος.
Η οικογένεια Σαράντη, ιδιοκτήτρια του ομίλου Ελληνικά Γαλακτοκομεία, έκοψε το περασμένο Σάββατο στη Λάρισα την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της γαλακτοβιομηχανίας «Όλυμπος» προς τιμήν των εργαζομένων.
Παρουσία του προέδρου Τάκη Σαράντη και του διευθύνοντος συμβούλου Μιχάλη Σαράντη, πέρα από τις ευχές, το εθιμοτυπικό της βασιλόπιτας, τα φλουριά με τα δώρα, και τα καθιερωμένα γεύματα, προηγήθηκε ο απολογισμός μιας ακόμα γόνιμης χρονιάς για τον επιχείρηση.
in.gr
- Συνταγή: Muffins με βατόμουρα και λευκή σοκολάτα
- Μέτρα για πνευματική ιδιοκτησία και επάρκεια φαρμάκων στην Ευρώπη
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της εισαγγελέως για τους 42 κατηγορούμενους
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
- Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή – Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πότε συμφέρει η αγορά παλαιάς ή νέας κατοικίας – Τα 10 σημεία ελέγχου
- Συνταξιοδότηση στο παρά πέντε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442