Πέθανε ο Τάκης Λουκανίδης – «Φτωχότερο» το ποδόσφαιρο
«Φτωχότερο» από σήμερα είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Τάκης Λουκανίδης. Υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές του ελληνικού ποδοσφαίρου μεγαλουργώντας με τις φανέλες του Παναθηναϊκού και της Δόξας Δράμας.
«Φτωχότερο» από σήμερα είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Τάκης Λουκανίδης.
Υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές του ελληνικού ποδοσφαίρου μεγαλουργώντας με τις φανέλες του Παναθηναϊκού και της Δόξας Δράμας.
Ο Λουκανίδης αγωνίστηκε 50 φορές με τη φανέλα της Δόξας Δράμας σκοράροντας 13 τέρματα ενώ με τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε σε 142 αγώνες και πέτυχε 59 γκολ.
Με τους «πράσινους» πανηγύρισε την κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων (το 1962, το 1964 και το 1965) καθώς και ενός κυπέλλου (1967).
Αγωνίστηκε επίσης στον Άρη όπου κατέκτησε το Κύπελλο το 1970. Επίσης ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα, μετρώντας 23 συμμετοχές.
Γεννήθηκε στο Παρανέστι της Δράμας το 1937 και άρχισε την καριέρα του από την Δόξα Δράμας. Η οικογένειά του χτυπήθηκε από τη μοίρα τον Αύγουστο του 1998 όταν σκοτώθηκε σε τροχαίο ο μονάκριβος γιός του, Γιώργος Λουκανίδης, ο πιο γνωστός γυμναστής της χώρας την περίοδο εκείνη.
in.gr
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα

