Χωρίς Σιμόες, Βράνιες, Τσόσιτς η ΑΕΚ στο Αγρίνιο
Χωρίς τους Αντρέ Σιμόες, Ούρος Τσόσιτς και Ογκνιέν Βράνιες θα παραταχθεί την Τετάρτη στο Αγρίνιο η ΑΕΚ, για το ματς Κυπέλλου απέναντι στον Παναιτωλικό. Οι τρεις παίκτες της Ένωσης έμειναν εκτός της προπόνησης της Δευτέρας, με τον Πορτογάλο μέσο να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και τους δύο στόπερ, ατομικό
Χωρίς τους Αντρέ Σιμόες, Ούρος Τσόσιτς και Ογκνιέν Βράνιες θα παραταχθεί την Τετάρτη στο Αγρίνιο η ΑΕΚ, για το ματς Κυπέλλου απέναντι στον Παναιτωλικό.
Οι τρεις παίκτες της Ένωσης έμειναν εκτός της προπόνησης της Δευτέρας, με τον Πορτογάλο μέσο να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και τους δύο στόπερ, ατομικό.
Έτσι και οι τρεις δεν υπολογίζονται από τον Μανόλο Χιμένεθ, που σκοπεύει να φρεσκάρει την ομάδα του σε σχέση με την ενδεκάδα που είδαμε το Σάββατο, απέναντι στον Απόλλωνα.
Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό θα ολοκληρωθεί την Τρίτη, με την τελευταία προπόνηση να έχει προγραμματιστεί στα Σπάτα, στις 16:00.
Αμέσως μετά η αποστολή της Ένωσης θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο, επιστρέφοντας από εκεί το βράδυ της Τετάρτης.
in.gr
- Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου ζήτησε συνομιλία με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για τα ιρανικά drones
- Κίνα: Στρατιωτικές πτήσεις μεγάλης κλίμακας γύρω από την Ταϊβάν
- Το Ισραήλ προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι τα αποθέματά του σε πυραύλους αναχαιτίσεων εξαντλούνται επικίνδυνα
- Τα ΗΑΕ αναφέρουν ότι η πυρκαγιά σε εγκατάσταση πετρελαίου στο Αμπού Ντάμπι τέθηκε υπό έλεγχο
- Ο στρατός του Ισραήλ λέει πως σκότωσε δεκάδες μαχητές της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς



