Τα «λεφτά από την Κύπρο» ζητούσαν οι δολοφόνοι του Ζαφειρόπουλου
Χρήματα που υπήρχαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς του Αριστείδη Φλώρου στην Κύπρο ζήτησαν οι δράστες της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου από τον άτυχο δικηγόρο.
Χρήματα που υπήρχαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς του Αριστείδη Φλώρου στην Κύπρο ζήτησαν οι δράστες της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου από τον άτυχο δικηγόρο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Βήμα, οι δύο φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας του ποινικολόγου στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού του, λίγο προτού τον πυροβολήσουν, του είπαν: «ο Φλώρος να τους δώσει τα λεφτά που έχει στην Κύπρο».
Όπως φαίνεται οι τρεις αλβανοί κακοποιοί που έχουν ταυτοποιηθεί ως ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, είχαν ειδική πληροφόρηση για οικονομικές συναλλαγές και offshore εταιρείες του κατηγορούμενου για την υπόθεση της Energa στην Κύπρο.
Οι αστυνομικοί ρώτησαν τον Άρη Φλώρο για το συγκεκριμένο ζήτημα και εκείνος τους απάντησε πως οι λογαριασμοί που έχει, προσωπικοί ή εταιρικοί, στην Κύπρο έχουν δεσμευτεί από τις Αρχές.
«Η γραμματέας μου (σ.σ.: κατηγορούμενη για την υπόθεση της Energa που είχε «σπάσει» το βραχιολάκι επιτήρησης και είχε συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2016) είχε μεταφέρει με πλαστογράφηση υπογραφών 5 εκατ. ευρώ στην Κύπρο και από εκεί σε διαφόρους λογαριασμούς στο εξωτερικό. Χωρίς αυτά τα λεφτά να έχουν δεσμευθεί…» σημείωσε ο κ. Φλώρος, προκαλώντας προβληματισμό στους αστυνομικούς, καθώς το συγκεκριμένο ποσό είχαν ζητήσει οι δύο Αλβανοί που πυροβόλησαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας