Επιχείρηση μεταφοράς ενός 43χρονου ορειβάτη από το καταφύγιο Πετρόστρουγκα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στον Όλυμπο προς το Λιτόχωρο στήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής.
Επιχείρηση μεταφοράς ενός 43χρονου ορειβάτη από το καταφύγιο Πετρόστρουγκα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στον Όλυμπο προς το Λιτόχωρο στήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής.
Ο ορειβάτης, ενώ βρισκόταν στο καταφύγιο Πετρόστρουγκα, αντιμετώπισε κάποιο παθολογικό πρόβλημα υγείας και, μετά από επικοινωνία της ΕΟΔ με το ΕΚΑΒ, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο.
Η ΕΟΔ ενημέρωσε, ταυτόχρονα, και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιτοχώρου και άμεσα αποφασίστηκε η μεταφορά του με φορείο από το καταφύγιο στο Λιτόχωρο.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα, στο σημείο βρέθηκαν δέκα άνδρες με δύο οχήματα της Πυροσβεστικής, ενώ η κατάσταση του ορειβάτη δεν εμπνέει κανένα κίνδυνο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας