Κάλεσε τους Οικονόμου και Κολοβέτσιο ο Σκίμπε
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε, κάλεσε δύο νέα πρόσωπα στην εθνική ομάδα των ανδρών, ενόψει των μπαράζ με την Κροατία, που θα γίνουν στις 9 και 12 Νοεμβρίου, με «έπαθλο» μία θέση τα τελικά του Μουντιάλ 2018. O Γερμανός τεχνικός, απηύθυνε πρόσκληση στους στόπερ της ιταλικής ΣΠΑΛ και του Παναθηναϊκού, Μάριο Οικονόμου και Δημήτρη Κολοβέτσιο, αντίστοιχα.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε, κάλεσε δύο νέα πρόσωπα στην εθνική ομάδα των ανδρών, ενόψει των μπαράζ με την Κροατία, που θα γίνουν στις 9 και 12 Νοεμβρίου, με «έπαθλο» μία θέση τα τελικά του Μουντιάλ 2018.
Δεδομένης της ανησυχίας που υπάρχει με τον τραυματισμό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και την τιμωρία του Κώστα Μανωλά για την αναμέτρηση της Κροατίας, ο Γερμανός τεχνικός, απηύθυνε πρόσκληση στους στόπερ της ιταλικής ΣΠΑΛ και του Παναθηναϊκού, Μάριο Οικονόμου και Δημήτρη Κολοβέτσιο, αντίστοιχα.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Διακοπές στην… έρημο για τον Γιαμάλ (vid)
- Η τεχνολογία βάζει φρένο στις προσλήψεις – Στάση αναμονής από τις εταιρείες, υπό πίεση οι εργαζόμενοι
- Κολλαγόνο, παντζάρια και… σεξ: Τι μας δίδαξε η επιστήμη για την υγεία και την ευεξία το 2025
- «Κανείς δεν είναι ασφαλής όταν με ερωτεύεται» – Οι τέσσερις γάμοι και τα διάσημα love story της Μπριζίτ Μπαρντό
- LIVE: Μίλαν – Ελλάς Βερόνα
- Ιωάννινα: Στο νοσοκομείο δύο 15χρονες έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις

