Πέθανε η ηθοποιός Βέτα Μπετίνη, το συγκινητικό αντίο της κόρης της
Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Βέτα Μπετίνη, που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρούνταν από προβλήματα υγείας. Η αγαπητή ηθοποιός, είχε αφαιρέσει πριν από λίγα χρόνια όγκο από το κεφάλι και είχε αποκαλύψει πόσο πολύ είχε ταλαιπωρηθεί. Το θάνατό της έκανε γνωστό η κόρη της, Λιάνα Καραγιαννίδου, με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.
Έφυγε σήμερα, Τετάρτη, από τη ζωή η ηθοποιός Βέτα Μπετίνη, που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρούνταν από προβλήματα υγείας. Η αγαπητή ηθοποιός, είχε αφαιρέσει πριν από λίγα χρόνια όγκο από το κεφάλι και είχε αποκαλύψει πόσο πολύ είχε ταλαιπωρηθεί.
Ηθοποιός, στιχουργός, κειμενογράφος… Αξέχαστοι οι ρόλοι της δίπλα στον Στάθη Ψάλτη. Με μακρά πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, μετρώντας αρκετές συμμετοχές τόσο σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές με χαρακτηριστικότερη και πιο πρόσφατη την τηλεοπτική σειρά οι «Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη».
Η Βέτα Μπετίνη, που έκανε πολλούς να γελάσουν, κατάφερε να συγκινήσει για περισσότερα από 20 χρόνια όχι μόνο με την υποκριτική της ικανότητα ως «Θηλυκός Τσατσένκο», αλλά και μέσα από την πένα της. Δεν είναι τυχαίο ότι έγραψε τους στίχους του τραγουδιού «Μη γυρίσεις» μαζί με τους αδερφούς Κατσιμίχα και άλλα πολλά.
Μετά τη σοβαρή επέμβαση στον εγκέφαλο, είχε επιστρέψει με τη μουσική παράσταση «Το ριγέ φόρεμα», με την υπογραφή της κόρης της.
Το θάνατο της έκανε έκανε γνωστό η πολυαγαπημένη κόρη της, Λιάνα Καραγιαννίδου, με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook .
Tο εξώφυλλο που επέλεξε στον προσωπικο λογαριασμό της στο FB η κόρη της μετά το χαμό της μητέρας της, με το μήνυμα «μάνα μου, μανούλα μου»
in.gr
- Ο Άρης Betsson Κ18 επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη (pics)
- Εκεί βρίσκω τον πραγματικό εαυτό μου: Ο ημίγυμνος Χάρι Στάιλς για τον Χαρούκι Μουρακάμι, το τρέξιμο και τη φήμη
- Κρήτη: Φρικτό θάνατο βρήκε άνδρας που παγιδεύτηκε σε φρέζα ενώ εκτελούσε εργασίες στο αμπέλι του
- Καύσιμα: Αυξήσεις πυροδοτεί ο πόλεμος στο Ιράν – Τι λέει ο πρόεδρος πρατηριούχων Ηρακλείου
- Ο Ανδρουλάκης κατέθεσε αίτημα για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου
- H OpenAI κέρδισε το Πεντάγωνο, τώρα θέλει όλο το ΝΑΤΟ



