Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κυκλωτική» κίνηση από τη ΝΔ στη Βόρειο Ελλάδα

«Κυκλωτική» κίνηση από τη ΝΔ στη Βόρειο Ελλάδα

Πεποίθηση της ΝΔ είναι ότι οι επόμενες εκλογές θα αφορούν το μέλλον της χώρας και πώς θα επιστρέψει η ανάπτυξη. Για αυτό όλη η παρουσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην 82η ΔΕΘ - που ουσιαστικά ξεκίνησε με μία μεγάλη «εκστρατεία» του κόμματος στη Βόρειο Ελλάδα – έχει σχεδιαστεί συστηματικά για την ανάδειξη αυτού του στόχου.

Πεποίθηση της ΝΔ είναι ότι οι επόμενες εκλογές θα αφορούν το μέλλον της χώρας και πώς θα επιστρέψει η ανάπτυξη. Για αυτό όλη η παρουσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην 82η ΔΕΘ – που ουσιαστικά ξεκίνησε με μία μεγάλη «εκστρατεία» του κόμματος στη Βόρειο Ελλάδα – έχει σχεδιαστεί συστηματικά για την ανάδειξη αυτού του στόχου.

Το στρατηγείο της Πειραιώς επιδιώκει να σταλεί το ξεκάθαρο μήνυμα στους πολίτες πως η ΝΔ ασχολείται με το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας, ενώ αντίθετα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ασχολείται με το παρελθόν. Σε αυτό το πλαίσιο, δεκάδες από τις εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει για την προσεχή εβδομάδα η ΝΔ σε 15 νομούς της Βορείου βόρειας Ελλάδος αφορούν ζητήματα ανάπτυξης, προσέλκυσης επενδύσεων και στήριξης των νέων.

Οι επισκέψεις των βουλευτών, των τομεαρχών και των υπολοίπων γαλάζιων κλιμακίων θα είναι κυρίως σε πρότυπες αγροτικές μονάδες, εξαγωγικές επιχειρήσεις, καινοτόμες startups, βιομηχανικές μονάδες, ερευνητικά ιδρύματα, δομές κοινωνικής αλληλεγγύης στην Κεντρική Μακεδονία, τη Δυτική Μακεδονία και την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη.

Την ίδια ώρα, βασική στόχευση της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι τις επόμενες ημέρες, εν όψει της ΔΕΘ, να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή συσπείρωση και ενότητα του κόμματος. Το περιστατικό με τον υιό Τραγάκη και τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια δημιούργησε, έστω και προσωρινά, ένα κλίμα εσωστρέφειας στους κόλπους της Πειραιώς. Για αυτό και το μήνυμα της ηγεσίας σε βουλευτές και στελέχη είναι να επικεντρωθούν στον στόχο της Διεθνούς Έκθεσης.

Μάνος Χαραλαμπάκης

in.gr

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024