Οι selfie βουλευτών με την Μογκερίνι έφεραν γκρίνια στο Ιράν
Επικρίσεις δέχονται βουλευτές στο Ιράν, επειδή έσπευσαν να βγάλουν selfie με την επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Φεντερίκα Μογκερίνι, η οποία ήταν παρούσα στην ορκωμοσία του προέδρου Χασάν Ροχανί. Το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες βουλευτών που προσπαθούσαν να βγάλουν μια selfie με τη Φεντερίκα Μογκερίνι μέσα στο κτίριο της Βουλής.
Επικρίσεις δέχονται βουλευτές στο Ιράν, επειδή έσπευσαν να βγάλουν selfie με την επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Φεντερίκα Μογκερίνι, η οποία ήταν παρούσα στην ορκωμοσία του προέδρου Χασάν Ροχανί.
Το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες βουλευτών που προσπαθούσαν να βγάλουν μια selfie με τη Φεντερίκα Μογκερίνι μέσα στο κτίριο της Βουλής.
Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να ασκήσουν κριτική στους βουλευτές, χαρακτηρίζοντας «ντροπιαστική» τη στάση τους.
Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Fars ανήρτησε φωτογραφία που δείχνει μία μάλλον μη εντυπωσιασμένη Μογκερίνι και χαρακτήρισε «παράξενη» τη συμπεριφορά των ιρανών βουλευτών.
Ένας από τους βουλευτές που εικονίζονται στις φωτογραφίες είπε ότι δεν επιτρέπεται στους βουλευτές να έχουν επαφή με τους ειδικούς προσκεκλημένους και έτσι εξηγείται η προσπάθεια να βρεθούν γύρω από τη Μογκερίνι στο τέλος της ορκωμοσίας.
? سلفی عجیب نماینده مجلس با #موگرینی ! pic.twitter.com/SafOwtQreZ
— خبرگزاری فارس (@FarsNews_Agency) August 5, 2017
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αποκωδικοποίηση
- Λίβανος: Για τον κίνδυνο «κατοχής» του, κάνει λόγο ο Μακρόν
- Γιορτή σήμερα 24 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.03.2026]
- Ισραήλ: Ο Σμότριτς ζητά αλλαγή συνόρων με τον Λίβανο – «Να φτάσουμε στον ποταμό Λιτάνι»
- Η Μπαρτσελόνα κοντά στην απόκτηση του Μάικ Τζέιμς: «Υπάρχει ήδη επικοινωνία με τον παίκτη»







