Ντάνιελ Άλβες και Χάβι Μαρτίνεθ ανακοινώνει η Σίτι
Παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να θεωρούνται οι Ντάνι Αλβες, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο του με τη Γιουβέντους, και Χάβι Μαρτίνεθ. Μάλιστα οι δύο ποδοσφαιριστές ετοιμάζονται εντός της εβδομάδας να υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν τα συμβόλαια συνεργασίας τους.
Παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να θεωρούνται οι Ντάνι Αλβες, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο του με τη Γιουβέντους, και Χάβι Μαρτίνεθ. Μάλιστα οι δύο ποδοσφαιριστές ετοιμάζονται εντός της εβδομάδας να υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν τα συμβόλαια συνεργασίας τους.
Ο Αλβες θα συνεχίσει την καριέρα του στην πρέμιερ λιγκ, όπου θα βρει ξανά τον Πεπ Γκουαρντιόλα, γνωστό από την κοινή θητεία τους στην Μπαρτσελόνα. Τη λύση της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο μπακ ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας η διοίκηση της Γιουβέντους.
Στα 34 του πλέον, ο κορυφαίος φούλμπακ δέχτηκε να επανασυνδεθεί με τον παλιό προπονητή του στη Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα. Συνυπήρξαν στην «αυτοκρατορία» των Καταλανών που κατέκτησαν κάθε διαθέσιμο τίτλο την τετραετία 2008-2012.
Το κόστος της μεταγραφής του δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα πέντε εκατ. ευρώ, καθώς η ηλικία του παίκτη και το γεγονός ότι το συμβόλαιό του με τη «Γιούβε» λήγει το 2018, ρίχνουν πολύ χαμηλά την τιμή. Ο ίδιος, όμως, εκτοξεύει τις αποδοχές του στα 100.000 ευρώ την εβδομάδα, από 75.000 που έπαιρνε στη Γιουβέντους.
Από την πλευρά του, ο Ισπανός μπακ, που μπορεί να παίξει και ως αμυντικός μέσος, προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν, με τον Κάρλο Αντσελότι να του δίνει 37 συμμετοχές σε Γερμανία και Ευρώπη και αναμένεται να δώσει βοήθειες στο κέντρο της άμυνας της Μάντσεστερ Σίτι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Capital Link – ExxonMobil: Γεώτρηση το 2027 στο block 2 του Ιονίου Πελάγους
- Super League: Αυτή είναι η βαθμολογία του πρώτου γύρου (pic)
- Έτσι πάει να «δέσει» την κατηγορία για «εγκληματική οργάνωση» κατά αγροτών από την Κρήτη η κυβέρνηση
- Παντελής Παντελίδης: Εκδικάστηκαν οι αποζημιώσεις για το τροχαίο – Τι θα λάβουν οι επιβάτιδες
- «Κάντο, κάντο, κάντο» – Μικροί, μοχθηροί άνθρωποι και ο Σατανάς μέσα στο μυαλό του δολοφόνου τον Τζον Λένον
- Η Συμμαχία των Προθύμων αισιοδοξεί για την Ουκρανία, όμως το εδαφικό παραμένει «αγκάθι» για πιθανή συμφωνία



