Τηλεφώνημα Ζιντάν στον Ρονάλντο: «Κριστιάνο μείνε, σε έχουμε ανάγκη»
Το μήνυμα είναι σαφές και άμεσο: «Κριστιάνο, μείνε στη Ρεάλ Μαδρίτης, σε έχουμε ανάγκη για να κερδίσουμε και πάλι». Όπως αποκάλυψε η Marca, ο Ζινεντίν Ζιντάν σήκωσε το τηλέφωνο και κάλεσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, προκειμένου να του ζητήσει να μην φύγει. O Ζιντάν, σύμφωνα με την Marca, ζήτησε από τον Πορτογάλο να αναθεωρήσει την απόφασή του, επειδή θεωρεί καθοριστική την παρουσία του, στις επιδιώξεις των Μαδριλένων για νέα τρόπαια.
Το μήνυμα είναι σαφές και άμεσο: «Κριστιάνο, μείνε στη Ρεάλ Μαδρίτης, σε έχουμε ανάγκη για να κερδίσουμε και πάλι».
Όπως αποκάλυψε η Marca, ο Ζινεντίν Ζιντάν σήκωσε το τηλέφωνο και κάλεσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, προκειμένου να του ζητήσει να μην φύγει. O Ζιντάν, σύμφωνα με την Marca, ζήτησε από τον Πορτογάλο να αναθεωρήσει την απόφασή του, επειδή θεωρεί καθοριστική την παρουσία του, στις επιδιώξεις των Μαδριλένων για νέα τρόπαια.
Ο Γάλλος προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης, κάνει διακοπές στην Ιταλία και προσπάθησε να αλλάξει την απόφαση που φέρεται να πήρε ο CR7, μετά την δίωξη από τις ισπανικές φορολογικές αρχές για υποτιθέμενη φοροδιαφυγή 14,7 εκ ευρώ.
Επίσης. εκτός από τον Ζιντάν, στον Ρονάλντο φαίνεται πως τηλεφώνησαν και αρκετοί συμπαίκτες του -ανάμεσά τους ο Σέρχιο Ράμος- σε προσπάθεια να τον μεταπείσουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θρίλερ με την απανθρακωμένη σορό στην Πιερία που βρέθηκε μέσα σε αγροτικό
- Κακοκαιρία: Μεγάλα προβλήματα σε Κρήτη και Χίο – Κατολισθήσεις, πλημμύρες και απεγκλωβισμοί κατοίκων
- «Marca»: «Αυτή η ομάδα είναι το φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague…»
- Δημοπρατήθηκε το αντιπλημμυρικό έργο του ρέματος Σαπφούς
- Βουλή: Συνεχίζεται η συζήτηση για το νομοσχέδιο Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας – Το βράδυ η ονομαστική ψηφοφορία
- Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ