Κακουργηματικές κατηγορίες για τα δάνεια της Πήγασος ΑΕ
Τα δάνεια της ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΕ επέφεραν κακουργηματικές κατηγορίες, καθώς,
σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη δοθεί παραγγελία από την οικονομική
εισαγγελία για την άσκηση ποινικών διώξεων.
Τα δάνεια της ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΕ επέφεραν κακουργηματικές κατηγορίες, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη δοθεί παραγγελία από την οικονομική εισαγγελία για την άσκηση ποινικών διώξεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, οι διώξεις στρέφονται σε βάρος του κ. Γιώργου Μπόμπολα και στελεχών τριών τραπεζών.
Η Οικονομική Εισαγγελία διενήργησε και την όλη έρευνα, προκειμένου να διακριβωθεί εάν είχαν δοθεί εγγυήσεις καθώς και εάν εξυπηρετούνται τα δάνεια συνολικού ύψους 160 εκατομμυρίων ευρώ που είχε λάβει το 2006, το 2013 και το 2014 ο εκδοτικός όμιλος.
Αντιμέτωπα σήμερα με την κακουργηματική κατηγορία της απιστίας από κοινού και κατά μόνας, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση, είναι περισσότερα από είκοσι στελέχη της Εθνικής Τράπεζας, της Alpha Bank και της Τράπεζας Πειραιώς, που ήταν μέλη των επιτροπών πιστοδοτήσεων και εισηγητές για τη χορήγηση των δανείων. Για ηθική αυτουργία στην απιστία, θα κληθούν να απολογηθούν εν ευθέτω χρόνω ο Γ.Μπόμπολας και άλλα διευθυντικά στελέχη της ΠΗΓΑΣΟΣ.
Η οικονομική ζημία που φέρεται ότι υπέστησαν συνολικά οι τρεις τράπεζες ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ.
Η παραγγελία βρίσκεται στα χέρια του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας κ. Ηλία Ζαγοραίου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας