Ο Κομίνης σφυρίζει τον τελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ- ΑΕΚ
Ο Γιώργος Κομίνης (του συνδέσμου Θεσπρωτίας) ορίστηκε διαιτητής στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (6/5) στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου. Είναι η πρώτη φορά που θα διευθύνει έναν τελικό. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), Γιώργος Καλφόγλου (Θεσπρωτίας) και 4ος διαιτητής ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών).
Ο Γιώργος Κομίνης (του συνδέσμου Θεσπρωτίας) ορίστηκε διαιτητής στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (6/5) στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου. Είναι η πρώτη φορά που θα διευθύνει έναν τελικό.
Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), Γιώργος Καλφόγλου (Θεσπρωτίας) και 4ος διαιτητής ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών).
Επιπρόσθετοι βοηθοί ορίστηκαν οι Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) και Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών), ενώ παρατηρητής του τελικού θα είναι ο Γιάννης Τσαχειλίδης (Πειραιά).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Με Ελ Κααμπί το Μαρόκο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής (pic)
- Συντάξεις: Νωρίτερα η καταβολή του μηνός Ιανουαρίου
- Αλέξης Τσίπρας: Παρέμβαση για τους αγρότες – «Αυτοί που διεκδικούν το δίκιο τους δεν είναι εγκληματίες»
- Ιστορική τιμωρία στο παγκόσμιο τένις για στημένους αγώνες!
- Φοινικούντα: «Ο ανιψιός μετέφερε τον εκτελεστή» – Τι αναφέρει το κατηγορητήριο για ανιψιό και επιχειρηματία
- Κρήτη: Αποκολλήθηκαν μεγάλα κομμάτια μπετόν από τη γέφυρα από τη γέφυρα Παλαιόκαστρου


