Επίθεση Ολυμπιακού κατά… πάντων για τον ημιτελικό του ΟΑΚΑ
Ολομέτωπη επίθεση σε Κουτσοκούμνη, ΕΠΟ, διαιτησία, ΑΕΚ και στον Δημήτρη Μελισσανίδη εξαπέλυσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της, υπογραμμίζοντας ειρωνικά, σε αρκετά σημεία, ότι «απόψε ζήσαμε την εξυγίανση». Ακόμη, οι «ερυθρόλευκοι» καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν προπηλακισμό από χούλιγκανς, οι οποίοι «... αλώνιζαν στον αγωνιστικό χώρο, έφτυναν και έβριζαν ποδοσφαιριστές [...] Ανενόχλητοι, κατά δεκάδες, αλώνιζαν στα αποδυτήρια, έβριζαν και απειλούσαν, υπό την αδράνεια της ΕΛ.ΑΣ».
Ολομέτωπη επίθεση σε Κουτσοκούμνη, ΕΠΟ, διαιτησία, ΑΕΚ και στον Δημήτρη Μελισσανίδη εξαπέλυσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της, υπογραμμίζοντας ειρωνικά, σε αρκετά σημεία, ότι «απόψε ζήσαμε την εξυγίανση».
Ακόμη, οι «ερυθρόλευκοι» καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν προπηλακισμό από χούλιγκανς, οι οποίοι «… αλώνιζαν στον αγωνιστικό χώρο, έφτυναν και έβριζαν ποδοσφαιριστές […] Ανενόχλητοι, κατά δεκάδες, αλώνιζαν στα αποδυτήρια, έβριζαν και απειλούσαν, υπό την αδράνεια της ΕΛ.ΑΣ».
Η ανακοίνωση:
«Ζήσαμε απόψε το τελευταίο επεισόδιο της «εξυγίανσης», της παράνομης διοίκησης της ΕΠΟ, του κυρίου Κουτσοκούμνη. Της παρέας η οποία έχει διαλύσει το ποδόσφαιρο από την Α΄ μέχρι την Γ΄ Εθνική Κατηγορία και φυσικά δεν θα σταματούσε στο Κύπελλο… Ζήσαμε απόψε την «εξυγίανση» των διαιτητών, οι οποίοι προκαλούν την κοινή γνώμη.
Ζήσαμε σήμερα την «εξυγίανση» των χούλιγκανς, οι οποίοι αλώνιζαν στον αγωνιστικό χώρο, έφτυναν και έβριζαν ποδοσφαιριστές.
Των χούλιγκανς, οι οποίοι ανενόχλητοι, κατά δεκάδες, αλώνιζαν στα αποδυτήρια, έβριζαν και απειλούσαν, υπό την αδράνεια της ΕΛ.ΑΣ.
Ζήσαμε τους δραστήριους παρατηρητές, οι οποίοι αντί να ασχοληθούν με τη δουλειά τους και με τα έκτροπα, προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα! Θα είναι τυφλοί;
Η «εξυγίανση» των λαθραίων, του υποκόσμου και των στοιχηματζήδων πηγαίνει, δυστυχώς, το ποδόσφαιρο στη Γ΄ Εθνική. Εκεί όπου ανήκουν αυτοί, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για όσα συνέβησαν.
Καληνύχτα σας…».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- O πόλεμος στο Ιράν ωθεί τη Σαουδική Αραβία να συνάψει συμφωνία αμυντικής συνεργασίας με την Ουκρανία
- Παγκράτι: Σύλληψη 47χρονης που οδηγούσε μεθυσμένη στη οδό Ολυμπιάδος – Χτύπησε 4 οχήματα
- Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Το «πολιτικό μανιφέστο της αλλαγής» κατά Ανδρουλάκη
- Η 90χρονη Ούρσουλα Άντρες, και τα 23 εκατ. δολάρια που έκαναν φτερά – «Με φλέρταραν και με κόρταραν»
- Καιρός: Έρχεται νέα κακοκαιρία την ερχόμενη εβδομάδα – Ακραίο σενάριο για «μετεωρολογική βόμβα»
- Τρεις στους δέκα σκέφτονται να μετακομίσουν μέσα στο 2026 – Τι δείχνει έρευνα για τις κατοικίες


