Τη Μ.Δευτέρα στις 15:00 η συνάντηση Βασιλειάδη με τους 4 «μεγάλους»
Οριστικοποιήθηκε για το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη με την ηγεσία της Super League και τους εκπροσώπους των ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Η συνάντηση, σύμφωνα με ενημέρωση της ΓΓΑ, θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος είχε και την πρωτοβουλία για την διεξαγωγή της συνάντησης.
Οριστικοποιήθηκε για το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη με την ηγεσία της Super League και τους εκπροσώπους των ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
Η συνάντηση, σύμφωνα με ενημέρωση της ΓΓΑ, θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος είχε και την πρωτοβουλία για την διεξαγωγή της συνάντησης.
Από την Super League θα συμmετάσχουν ο πρόεδρος Γιώργος Στράτος και ο διευθύνων σύμβουλος Βασίλης Γκαγκάτσης, ενώ τους τέσσερις «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου θα εκπροσωπήσουν οι Γιάννης Βρέντζος (Ολυμπιακός), Χρήστος Παναγόπουλος (Παναθηναϊκός), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ) και Μηνάς Λυσάνδρου (ΑΕΚ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τι σημαίνουν τα γράμματα στις πινακίδες των αυτοκινήτων – Ποιες έχουν διαφορετικά χρώματα
- Συγκίνηση στο «Άνφιλντ»: Οι γιοι του Ζότα συνόδευσαν τις μασκότ των Λίβερπουλ, Γουλβς (pics)
- Πλειστηριασμοί: Πόσα ακίνητα βγαίνουν στο σφυρί με το «καλημέρα» του 2026
- Ιράν: Οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και οι Ευρωπαίοι διεξάγουν «ολοκληρωτικό πόλεμο» εναντίον μας, λέει ο πρόεδρος Πεζεσκιάν
- Σκόραρε ο Δουβίκας στη νίκη της Κόμο (3-0) – Δείτε το γκολ
- Σέρρες: Στο μηδέν και πάλι οι έρευνες για τον αγνοούμενο πυροσβέστη