Κατατέθηκε σήμερα, Τρίτη, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων
Δικαιωμάτων, στο Στρασβούργο, η προσφυγή της ΓΕΝΟΠ κατά του Ελληνικού
Δημοσίου για τη διαδικασία πώλησης του ΑΔΜΗΕ, με επίκληση της
ενσωματωμένης (στην περιουσία της ΔΕΗ) Ασφαλιστικής Περιουσίας των
Εργαζομένων και των Συνταξιούχων.
Κατατέθηκε σήμερα, Τρίτη, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στο Στρασβούργο, η προσφυγή της ΓΕΝΟΠ κατά του Ελληνικού Δημοσίου για τη διαδικασία πώλησης του ΑΔΜΗΕ, με επίκληση της ενσωματωμένης (στην περιουσία της ΔΕΗ) Ασφαλιστικής Περιουσίας των Εργαζομένων και των Συνταξιούχων.
Η ΓΕΝΟΠ είχε ήδη καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας αίτηση ακύρωσης της διαγωνιστικής διαδικασίας για την πώληση του ΑΔΜΗΕ η οποία απορρίφθηκε.
«Για τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και τα σωματεία-μέλη της είναι ζήτημα αρχής και ευθύνης να γίνουν τα δέοντα στη βάση του σεβασμού της ασφαλιστικής περιουσίας που δημιουργήθηκε από τις ασφαλιστικές εισφορές που κατέβαλαν επί σειρά ετών στον εργοδότη (ΔΕΗ) οι χιλιάδες εργαζόμενοι και συνταξιούχοι της επιχείρησης» αναφέρει η ΓΕΝΟΠ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας