Αναβλήθηκε το Λεβαδειακός – ΑΕΚ λόγω καιρικών συνθηκών
Την αναβολή της αυριανής πρώτης αναμέτρησης ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την ΑΕΚ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, λόγω κακών καιρικών συνθηκών, γνωστοποίησε σήμερα η ΕΠΟ. Η ομοσπονδία αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ότι εντός των ημερών θα γίνει γνωστή η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.
Την αναβολή της αυριανής πρώτης αναμέτρησης ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την ΑΕΚ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, λόγω κακών καιρικών συνθηκών, γνωστοποίησε σήμερα η ΕΠΟ.
Η ομοσπονδία αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ότι εντός των ημερών θα γίνει γνωστή η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Αναβάλλεται ο αγώνας της 10/1/2017 Λεβαδειακός – ΑΕΚ, κατόπιν αιτήματος της ΠΑΕ Λεβαδειακός και έγγραφη βεβαίωση της ΕΠΣ Βοιωτίας ότι η περιοχή έχει πληγεί από ακραία καιρικά φαινόμενα και δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή του.
Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Το πρόστιμο της ΕΕ στο Χ είναι «επίθεση στον αμερικανικό λαό», λέει ο Ρούμπιο
- Βουρδέρης: «Αυτή η ομάδα απαξιώθηκε και δεν το αξίζει»
- Θεσσαλία: Κοντά στα όρια υπερχείλισης ο Πηνειός
- Γκιγιέρμο ντελ Τόρο: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του θανάτου και τον περιμένω με ανυπομονησία»
- Νωρίτερα θα επαναλειτουργήσει το μετρό Θεσσαλονίκης – Το πρόγραμμα των δρομολογίων
- Παπασταύρου: Τον Απρίλιο στην Ουάσινγκτον η υπουργική συνεδρίαση του 3+1 – «Η επιθετικότητα δεν οδηγεί σε επιρροή», διαμηνύει στην Τουρκία
